Putkimies Turku

putkimiehen-putkia-Turku

Sattuiko vesivahinko tai putkiston jäätyminen

Onko kodissasi tapahtunut vesivahinko, ja tarvitset ammattilaisen paikalle? Meillä on vuosien kokemus viemärien avauksista ja putkistojen korjauksista. Soita ja pyydä asentajamme korjaamaan vahingot.

Olemme osaava yhteistyökumppani kaikkiin pientäkin putkiremonttia vaativiin kohteisiin. Teemme kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin niin pienet kuin suuretkin putkiremontit. Korjaamme vuotavat vesihanat ja -johdot sekä wc-pytyt, avaamme tukkeutuneet viemärit, uusimme viemärijohdot ja kaiken muun, joissa tarvitaan käyttövesi-, lämminvesi ja viemäriputkien ammattimaista korjausta.

Putkimies paikkakunnallasi Turku. Hyvin tehty putkiremontti vaatii huolellista putkiston kuntotutkimusta ja urakan valmistelua. Oikeaoppiset työvaiheet, laadukas kalusto ja materiaalit takaavat aikataulussaan toteutetun, onnistuneen remontin.

Tehokasta ja asiakaslähtöistä palvelua sekä korkealaatuiset tuotteet

LVI-työt ammattitaidolla asennuksista saneerauksiin

LVI-työt osaavalta putkimieheltä. Kun suunnittelet rakennusurakkaa tai korjaat vanhasta uutta, pyydä meidät toteuttamaan LVI-asennustyöt kohteeseesi. Teemme kaikentyyppiset LVI-työt pienemmistäkin hanojen asennuksista alkaen. Asennamme myös sprinklerit, paineilmaputkistot ja -laitteet, wc-istuimet, sekä muut vesi- ja viemärijärjestelmiin liittyvät osat sek
ä kokonaisuudet. Myös pyykinpesukoneliitännät tehdään käden käänteessä osaavissa käsissämme.

Kaikki LVI-asennukset kannattaa jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Näin saat takuuvarmaa palvelua, joka on tehty turvallisesti alan määräyksiä noudattaen. Oikein tehdyt asennukset kestävät hyvin myös aikaa ja käyttöä.

Vesi, ilma ja lämpö – jätä meidän huoleksemme. LVI-työt LVI-alan ammattilaiselta. Olemme työskennelleet LVI-alalla jo useita vuosia ja pystymme tarjoamaan LVI-työt nopeasti ja laadukkaasti.

  • Hanojen vaihdot
  • Lämpö- ja käyttövesiputkien saneeraukset
  • Nousuputkien uusinnat
  • Kattilahuoneen laitehallinta järjestelmineen
  • Kattilahuoneen huolto ja korjaukset
  • Kattilan vaihdot
  • Lämminvesivaraajien vaihdot
  • Ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto
  • KVV- ja IV-työnjohto

Meillä putkimies on aina tavoitettavissa 24h

Remonttiasentajamme korjaavat tai uusivat viemäri-, lämpö- ja vesijohdot sekä kattilat, hanat ja pumput. Öljypoltinasentajamme hoitaa polttimoiden huollot, vaihdot ja savukaasuanalyysit.

Lue lisää ja hyödynnä kotitalousvähennys:
http://www.veronmaksajat.fi/Asunto-ja-auto/Kotitalousvahennys/


Vesivahingon kuivaus Turku